Parlamentarii ieseni care au votat in favoarea infractorilor

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, ieri, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional. Legea a fost adoptată cu 167 de voturi „pentru“, 97 de voturi „împotrivă“ şi 19 abţineri, în condiţiile în care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile. Şedinţa de vot final a fost condusă de Florin Iordache, iar în momentul în care a anunţat rezultatul votului, deputaţii PSD şi ALDE au aplaudat.

 „Astăzi, dvs. aţi votat ca un om care a furat banii copiilor sărmani şi i-a dat partidului să fie premiat. Dvs. aţi considerat că nu e infracţiune, ci este o faptă pe care v-o asumaţi şi cu care vă mândriţi. De astăzi, infractorii vor putea să păstreze acasă armele chiar şi după expirarea permisului. Dar vine şi o zi de mâine, doamnelor şi domnilor care aţi votat acest Cod penal al ruşinii, această lege pentru fărădelege “, a spus liderul USR Dan Barna.

Aleşii ieşeni care au votat pentru, la Camera Deputaţilor sunt: Vasile Axinte (PSD), Tudor Ciuhodaru (PSD), Vasile Cîtea (PSD), Camelia Gavrilă (PSD) şi Silviu Macovei (PSD). La Senat, au ridicat ambele maini saltimbancii lui Dragnea –  Victorel Lupu (PSD) şi Vasile Toma (PSD). Senatorul Doru Pănescu (PSD) şi deputatul Varujan Vosganian (ALDE) au lipsit de la vot.

 

The post Parlamentarii ieseni care au votat in favoarea infractorilor appeared first on Agorapress.



vezi sursa: http://www.agorapress.ro/parlamentarii-ieseni-care-au-votat-in-favoarea-infractorilor/




from politica https://ift.tt/2zmdP70
via IFTTT
Previous
Next Post »