Tăpălagă: Marcați cu negru în calendar data de 2 iulie, România transformată într-o țară strâmbă

Jurnalistul Dna Tăpălagă susține într-un editorial că ”republica borfașilor se naște astăzi”.

”Marcați cu negru în calendar data de 2 iulie, ziua când, sub privirile unui popor sleit, au transformat România dintr-un stat de drept într-o țară strâmbă. De astăzi știm exact cine poate fura din bani publici, în ce condiții, cât timp și ce instrumente mai au procurorii la dispoziție să-i dovedească pe încuiații care n-au înțeles din prima ce trebuie să facă pentru a nu fi prinși niciodată.

Republica borfașilor se naște astăzi, sub ochii noștri, iar la zidirea ei muncesc neobosit de aproape doi ani Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader. Ei sunt părinții fondatori, vizionarii, cei care au inventat șperaclul, cheița de evadare din lumea guvernată de legi și reguli fixe.

Un dublu infractor, un fost procuror transformat în avocatul hoților din politică și un acuzat de mărturie mincinoasă achitat în primă instanță au rescris Codul Penal, îngrozind 12 ambasade și tot atâtea țări occidentale”, scrie Tăpălagă.

Continuă pe G4media.ro.



vezi sursa: http://www.paginadepolitica.ro/tapalaga-marcati-cu-negru-in-calendar-data-de-2-iulie-romania-transformata-intr-o-tara-stramba/




from politica https://ift.tt/2KZLXqA
via IFTTT
Previous
Next Post »